U bevindt zich hier: HomeUncategorisedScheepsrecht

Scheepsrecht

Drie maal scheepsrecht. Het derde seminar van de technologie kring is wederom goed verlopen, een traditie is geboren…
 
 
 

 

Op 4 en 5 november is het derde seminar van de technologie kring, evenals de eerste twee versies, buitengewoon goed verlopen. Met 60 deelnemers, 18 presentaties en een vertegenwoordiging van de meeste Nederlandse papier- en kartonfabrieken werd het seminar op een afgeronde 8 gewaardeerd. Het was een echt technologen treffen. De Technologie Kring Award 2009 (wisselbokaal) is gewonnen door mevr. Liesbeth Levy die als beste papier branche kenner  uit de quiz “Wie van de drie”naar voren kwam.
Naast presentaties van leden van de technologiekring (papiermakers en toeleveranciers) gaf dhr. Gert-Jan Koopman als directeur van de branche vereniging kon.-VNP een lezing waar de papierindustrie mee bezig is; dit tijdens een supplier workshop.  Het transitiehuis kreeg hier veel aandacht.
Ook waren er diverse positieve bijdrage uit de sector waaronder die van Smurfitkappa Roermond Papier, Van Houtum Papier en Solidpack die zelfs inspirerend werkte op de deelnemers. Dit keer viel op dat er weer diverse nieuwe jonge technologen aan de kring deelnamen; en wie de jeugd heeft…
De workshops zijn goed beoordeeld met name door de ruimte die er was tot diepte discussies. Ook in 2010 zullen de thema’s gehandhaafd blijven. 
De volgende seminars zijn op 17/18 juni en op 25/26 november. Reserveer nu alvast in je agenda!

Login FormGo to top