U bevindt zich hier: HomeUncategorisedTerugblik seminar 28 en 29 november 2012

Terugblik seminar 28 en 29 november 2012

Op 28 en 29 november jl. vond het internationaal VAPA-Millvision Seminar plaats. Dit seminar is door een kleine 80 deelnemers bijgewoond. Wederom een uitstekende opkomst!

Dagvoorzitters Kees Herder en Leon Joore leidden de sprekers en de deelnemers behendig door de bijna 20 presentaties die in twee dagen tijd de revue passeerden. Verschillende bijdragen leidden tot interessante en levendige discussies. Een bijzonder moment is er aan het einde van de eerste dag, als Mijndert Hillibrand wordt benoemd tot eredocent van de VAPA en adviseur van de Technologiekring. 

Het avondprogramma stond deze keer in het teken van de paperquiz, waarin de 'zwarte pieten'  streden tegen de 'sinterklazen' om de felbegeerde TechnologieKring Award. De zwarte pieten wonnen de Paperquiz en besloten dat de award deze keer zou gaan naar 'sinterklaas' Mijndert. 

Het VAPA-Millvision Seminar wordt twee keer per jaar met steun van de huidige 23 sponsoren gerealiseerd. Voorafgaand aan ieder seminar bespreekt de TechnologieKring met toeleveranciers en papiertechnologen de te behandelen onderwerpen. Inmiddels blijkt uit de evaluaties van de deelnemers dat de presentaties uitermate positief zijn ontvangen. Dit laatste sterkt de organisatoren in hun streven om iedere keer weer een solide programma neer te zetten. In 2013 zullen de seminars wederom in juni en november worden georganiseerd.

 

DSC_0161_Desktop_Resolutie DSC_0236_Desktop_Resolutie DSC_0275_Desktop_Resolutie
DSC_0195_Desktop_Resolutie DSC_0184_Desktop_Resolutie DSC_0262_Desktop_Resolutie
DSC_0199_Desktop_Resolutie DSC_0248 DSC_0287_Desktop_Resolutie

Login FormGo to top